Penis Dialogen

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Doe Mee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetlit. Aenean eget dolor.

Ben jij mans genoeg?

Heb jij een penis?

Circus Engelbregt roept mannen op om met elkaar in gesprek te gaan over seksualiteit. Ben jij mans genoeg om mee te praten? Durf je uit te spreken dat er bepaalde dingen zijn die je niet wilt delen? Heb je het lef om echt te luisteren naar een andere man die vanuit zijn hart spreekt? Het lijkt niet gewoon en vanzelfsprekend dat mannen met elkaar over uiteenlopende kanten van seksualiteit praten.

Ben jij een nieuwsgierige man die verantwoordelijkheid wil nemen én wil oefenen in het praten over seksualiteit?
Bekijk in de agenda wanneer de eerst volgende Penis Dialogen sessie is.

Ik vond het mooi/hartverwarmend/verhelderend/soms zelfs verlichtend om mannen hun kwetsbaarheden en onzekerheden met anderen en mij te zien delen

Roelandtdeelnemer Penis Dialogen, januari 2020

De tweeëneenhalve uren vlogen voorbij. Ik had het niet willen missen; in ieder geval voor mij is de wereld een beetje beter nu

Theodore

TOP

nog iemandsadf

Heb je een workshop Penis Dialogen gevolgd of het Penis spel gespeeld? Help ons om Penis Dialogen te verbeteren en anderen te inspireren door hier een review achter te laten.

Blijf op de hoogte

Penis Dialogen is geen therapie, het is geen oproep tot biechten, het is puur en eenvoudig gestoeld op het verlangen om seksualiteit als normaal gespreksonderwerp op de agenda te zetten. Hier en nu.